Göröngyös szavaink mellett kifejezésekkel is találkozhatunk, amelyek igénylik a nyelvőri beavatkozást, ezekre is sort kerítünk. "Töltsük meg tartalommal", hangzik a felhívás, de máris aggódhatunk, hogy amiről eddig volt szó, az talán nem is mond semmit, az nem is valami, hanem egy egzisztencialista önfelmutatás terméke, a jelentkező kéz gesztusa: én is itt vagyok. Spóroljunk időt a fontos ügyekre, beszéljünk egyből a lényegről. Ne kelljen bevallani, hogy sokáig csak lazáztunk; csináljunk egyből a tartalmat. Ne használjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tiltottszavak.blog.hu/api/trackback/id/tr51188200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyakorlatilag, mint olyan, abszolút tuti poszt...
Ha valamit megtoltunk, akkor az, amit beletettunk, azonnal tartalomma valik. Tehat csak tartalommal tudunk megtolteni valamit. Modoroskodas. Szerintem maradhat, csak ne tul gyakran.
süti beállítások módosítása